Mærkværdigt Brøndby-rygte undrer ekspert: ‘Så kan man næsten ikke forestille sig, at Niels Frederiksen bliver i klubben’

Niels Frederiksens fremtid er et stort spørgsmålstegn, og fodboldekspert Mikkel Bischoff har noteret en opsigtsvækkende historie, som kan betyde, at cheftræneren ikke kan fortsætte i klubben.

Brøndby IF’s cheftræner Niels Frederiksen har kontraktudløb efter indeværende sæson, og klubben har endnu ikke indikeret, at de vil tilbyde ham en forlængelse af den kontrakt.

Carsten V. Jensen har udtalt, at man endnu ikke har taget snakken om fremtiden, og at det er noget, man vil tage internt.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Sideløbende med de kommentarer har B.T. kørt en historie om, at Brøndby IF i øjeblikket afsøger markedet efter en ny cheftræner – og klubben kigger i Superligaen efter Niels Frederiksens afløser.

Det rygte undrer Discoverys fodboldekspert Mikkel Bischoff, som har svært ved at se Niels Frederiksen fortsætte, hvis det er sandt.

– Jeg kan ikke se, at Brøndby kan få noget, der er bedre end Niels Frederiksen blandt de nuværende Superliga-trænere, men hvis BT’s historie holder vand, så er det jo svært at forestille sig, at han bliver i klubben. Det kan man næsten ikke, siger Bischoff til tipsbladet.dk.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Fodboldeksperten er dog af den overbevisning, at Brøndby skal forlænge med Niels Frederiksen. Og han tror også, at det sker.

– Jeg tror dog i sidste ende, at Brøndby er så fornuftige, at de forlænger med Niels Frederiksen. Han har gjort det godt, og jeg synes, det vil være det rigtige.

Niels Frederiksen tiltrådte i Brøndby IF i sommeren sidste år, og han er dermed i gang med sin anden sæson i spidsen for de blå/gule fra Vestegnen.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Det er bekymrende’ – fremtiden for Niels Frederiksen i Brøndby er usikker!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top