-I mine øjne er Brøndby stadig i pole position"

The perfect guide to the casino

-I mine øjne er Brøndby stadig i pole position”

Superligaen er tættere end nogensinde før, med kun tre point mellem de fire tophold. Efter weekendens kampe er Brøndby, FCK, Midtjylland og Nordsjælland alle i spil om mesterskabet.

Brøndby har dog fortsat en lille fordel, da de skal spille to af de resterende tre kampe på hjemmebane. Fodboldekspert Uffe Bech peger også på Brøndby som favorit, men understreger, at alt kan ske i de afgørende runder.
“I mine øjne er Brøndby stadig i pole position i kraft af deres program. De har to af de andre tophold på hjemmebane” udtaler Uffe Bech, som i øvrigt har fortid i både Brøndby IF og FC Nordsjælland.

Midtjylland sendte et kraftigt signal med sejren over Brøndby i weekenden. De er nu kun to point efter Brøndby og har et spændende program foran sig. FCK og Nordsjælland lurer også lige i baggrunden og er klar til at udnytte enhver fejl fra de førende hold.

Læs også: Brøndbyfans driller: FCKs startopstilling lækket – se den her

De afsluttende fire runder af Superligaen lover at blive nervepirrende. Hvert hold har potentiale til at vinde mesterskabet, og spændingen vil uden tvivl blive bygget op til det absolutte maksimum.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top