Brøndby og FCK-fans forener sig i fælles initiativ

The perfect guide to the casino

Brøndby og FCK-fans forener sig i fælles initiativ

I en fælles udmelding opfordrer Brøndby Support og FCK Fan Club til et fredeligt derby, når de to hold mødes på Brøndby Stadion søndag d. 12. maj.

“Vi står overfor et uhyre spændende opgør om få dage,” skriver de to fanklubber i udmeldingen. “Et derby med enormt meget på spil for begge klubber, men uanset hvilken klub der står som sejrherrer på søndag, så er vores håb, at vi endnu engang kan afvikle et derby i fred og fordragelighed.”

De to fanklubber har i samarbejde med klubberne og politiet afholdt et formøde forud for kampen, hvor sikkerhedsforanstaltningerne er blevet gennemgået. Møderne er blevet afholdt på begge stadioner for at sikre et optimalt overblik og undgå misforståelser.

Læs også: Brøndbyfans driller: FCKs startopstilling lækket – se den her

“Effekten taler sit tydelige sprog,” skriver fanklubberne. “Ved de seneste to derbys har vi set en markant forbedring i afviklingen sammenlignet med den katastrofale kamp i november 2023.” De fremhæver især den effektive kommunikation og det tætte samarbejde mellem alle involverede parter som en afgørende faktor for forbedringen.

Fanklubberne opfordrer fans fra begge klubber til at følge politiets anvisninger, undgå konfrontationer og bidrage til en fredelig atmosfære under kampen.

“Vi ønsker alle en god kamp,” slutter de.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top