Thomas Gravesen rasende efter Vallys' EM-fravalg

The perfect guide to the casino

Thomas Gravesen rasende efter Vallys’ EM-fravalg

Den danske EM-trup er udtaget, og Thomas Gravesen, Tipsbladets EM-ekspert, er langt fra tilfreds. Han langer ud efter Kasper Hjulmands dispositioner og savner spillere fra Superligaen i truppen.

“Jeg bider mærke i, at Kasper Hjulmand ikke viger fra sit koncept og sin måde at udtage spillere på. Han har igen udtaget spillere, der ikke er i form, ikke har rytme og ikke spiller til dagligt,” kritiserer Gravesen.

Han er især frustreret over fraværet af Matt O’Riley og Nicolai Vallys, der begge har haft en stærk sæson i Superligaen.

“De to havde fortjent en chance, men den vil Kasper Hjulmand ikke give dem,” siger Gravesen.

Læs også: Patrick Mortensen med langt skrev til AGF-fans efter sin “Brøndby-ros”

Han savner generelt mere Superliga-repræsentation i truppen.

“Overvurderer du helt generelt ikke Superligaen?” spørger Tipsbladets journalist.

“Synes du, at jeg gør det? Det er jo ikke længe siden, at Anders Dreyer spillede i Superligaen. Eller Victor Kristiansen. Eller Mikkel Damsgaard for den sags skyld. Mange af de spillere, som er i udlandet, sidder på bænken. De spiller ikke fodbold. De er ikke i form,” lyder svaret fra Gravesen.

Han er også bekymret for landsholdets mentale tilstand.

“Jeg har svært ved at forestille mig, at de pludselig løsner fuldstændig op,” siger han og peger på den hårde kritik, truppen har mødt på det seneste.

“En slutrunde med Danmark er det største, du kan opnå som spiller, og så foregår det tilmed lige på den anden side af grænsen foran et menneskehav af danske fans. Det er SÅ fantastisk, og det bør man kunne aflæse i spillerne, men jeg tror, de har rigeligt at gøre med at fokusere på deres egne præstationer, fordi de er sådan i underskud og skal finde deres egen form.”

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top