Patrick Mortensen med langt skrev til AGF-fans efter sin "Brøndby-ros"

The perfect guide to the casino

Patrick Mortensen med langt skrev til AGF-fans efter sin “Brøndby-ros”

AGF’s anfører, Patrick Mortensen, har mødt en storm af kritik fra klubbens fans efter at have udvist medfølelse med Brøndby i kølvandet på Vestegnsklubbens mistede mesterskab. Mortensens udtalelser vakte spekulationer om, hvorvidt han stadig nærer følelser for sin tidligere klub, hvor han tilbragte en del af sin ungdom.
Kritikken fik Mortensen til at reagere med et langt skriv på AGFs Instagramprofil. I skrivet forklarer han sine intentioner og understreger sin dedikation til AGF.

Kære alle,

Jeg føler et behov for at forklare mig selv efter søndagens udtalelser, da jeg har modtaget en del kritik, fra jer fans.

Jeg vil lige slå fast en gang for alle. Jeg har absolut ingen følelser i klemme for Brøndby. Jeg spillede 5 kampe for dem, for mere end 14 år siden. Jeg har spillet 192 kampe fra AGF. Mit hjerte er her!

Læs også: Ohi med budskab: Stop med at svine spillerne til i indbakken

For 20 dage siden blev vores drømme knust og det gør stadig så ualmindelig ondt at tænke på, så derfor udtalte jeg mig, som jeg gjorde og det står jeg ved.

Jeg blottede mig og viste en side, som man måske ikke ser så tit i denne fodboldverden- jeg viste min empati.

I søndags blev andres drømme knust og det skal vi spillere ikke stå og hovere overfor. Uagtet hvem modstanderen havde været, havde mine udtalelser været de samme. Jeg synes det er vigtigt at vi en gang imellem kan vise respekt og empati.

Paddy

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top