Sådan ender Brøndby i europæisk gruppespil

The perfect guide to the casino

Sådan ender Brøndby i europæisk gruppespil

Da græske Olympiakos tog Conference League trofæet, betød det samtidig Brøndby IF ikke har mulighed for at komme i Champions League, men drømmen om europæisk fodbold lever i bedste velgående. De blå-gule skal besejre tre hold i Conference League-kvalifikationen for at sikre sig en plads i gruppespillet, og vejen dertil byder på både spændende udfordringer og potentielle gyldne muligheder.

Brøndby starter i anden kvalifikationsrunde, hvor de er seedet. Det betyder en god chance for et favorabelt lodtrækningsresultat, med potentielle modstandere som georgiske Iberia 1999, norske Brann og polske Slask Wroclaw. Vinder Brøndby i denne runde, venter der en useedet modstander i tredje kvalifikationsrunde, hvor sværhedsgraden stiger. Her kan hold som Istanbul Basaksehir og AEK Athen dukke op.

Læs også: Thomas Gravesen rasende efter Vallys’ EM-fravalg

Skulle Brøndby besejre sin modstander i tredje kvalifikationsrunde, venter den afgørende playoff-runde. Her er der en chance for at undgå de helt store europæiske storklubber, som Chelsea og Fiorentina, der træder ind i turneringen på dette tidspunkt. Vinder Brøndby sin lodtrækning i playoff-runden, kan de dermed møde et useedet hold i stedet for en af favoritterne, skriver Tipsbladet

Vigtige datoer for Brøndby-fans

19. juni: Lodtrækning til anden kvalifikationsrunde
22. juli: Lodtrækning til tredje kvalifikationsrunde
25. juli & 1. august: Kampe i anden kvalifikationsrunde
5. august: Lodtrækning til playoff-runde
8. & 15. august: Kampe i tredje kvalifikationsrunde
22. & 29. august: Kampe i playoff-runde
30. august: Lodtrækning til gruppespillet i Conference League

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top