Real Madrid - Bayern: Optakt, Forventede startopstillinger og Oddsforslag

The perfect guide to the casino

Real Madrid – Bayern: Optakt, Forventede startopstillinger og Oddsforslag

Onsdag aften er der dømt drama og fodboldfest i den spanske hovedstad, når Real Madrid og Bayern München tørner sammen i returkampen i Champions League-semifinalen.
Få adgang til oddsekspertens suveræne byg selv kupon til hele odds 23 her.

Uafgjort opgør i første møde

I et nervepirrende første møde i den tyske hovedstad i sidste uge endte Real Madrid og Bayern München med et 2-2 uafgjort resultat. Vinicius Junior, en af Real Madrids store stjerner, satte sit præg på kampen med et mål i hver ende, og sørgede dermed for et spændende udgangspunkt for returkampen på Bernabéu. Brasilianeren udnyttede en fejl fra Kim Min-jae og sørgede for, at Los Blancos tog et vigtigt resultat med hjem til returkampen.

Bayern med forhåbninger trods nederlag

Selvom de tabte 3-1 i weekenden til Stuttgart i Bundesligaen, tager Bayern masser af selvtillid med sig til onsdagens afgørende kamp. Tyskerne spillede imponerende i store dele af første kamp mod Real Madrid, og en mere klinisk første halvleg kunne have givet dem en føring inden rejsen til Bernabéu.

Historien taler for Real Madrid

Disse to europæiske giganter har mødt hinanden mange gange på denne store scene, og Real Madrid, der netop er blevet kronet til La Liga-mestre, har typisk trukket det længste strå. Bayern har dog en forholdsvis imponerende rekord på Bernabéu (efter 90 minutter), men Carlo Ancelottis mandskab taber sjældent i Champions League, når de har undgået nederlag på udebane i første kamp. Faktisk er de spanske mestre gået videre fra 18 ud af de seneste 19 gange i den situation.

Oddsekspertens kupon til kampen

Oddsprofit.dk’s ekspert, Jonas Mortensen har til aftenens gigantbrag lavet en suveræn byg selv kupon til odds 23. Du kan vinde hele 4600 kr. på en 200 kr. indsats. Du kan få adgang til kuponen her. 

Spænding og drama venter

Forvent en aften fyldt med fodboldhistorie og drama på onsdag, hvor vinderen går videre til finalen på Wembley den 1. juni.

Holdopstillinger og forudsigelser

Real Madrid har mulighed for at byde Dani Carvajal velkommen tilbage i startopstillingen efter karantæne i første kamp. Toni Kroos, Ferland Mendy, Rodrygo og Antonio Rüdiger er blandt de spillere, der fik lov til at hvile benene i weekenden.

Bayern München kæmper derimod med en lang skadesliste. Raphael Guerreiro er ude resten af sæsonen med en ankelskade, mens Eric Dier er tvivlsom på grund af et hovedproblem.

Bayern Münchens forventede startopstilling: Neuer, Kimmich, Dier, De Ligt, Mazraoui, Laimer,  Goretzka, Sané, Müller, Musiala og Kane

Real Madrids forventede startopstilling: Lunin, Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy, Tchouameni, Kroos, Valverde, Bellingham, Vinicius og Rodrygo.

På trods af de mange skader hos Bayern, spår vores analyse en tæt kamp, der måske endda kan ende med straffesparkskonkurrence.

Forudsigelse: Real Madrid 2-2 (4-5 str.) Bayern München.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top