Manchester United - Arsenal: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [12/05/2023]

The perfect guide to the casino

Manchester United – Arsenal: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [12/05/2023]

En Premier League klassiker er på vej, når Manchester United tager imod Arsenal på Old Trafford.

Manchester United, under ledelse af Erik ten Hag, skal forsøge at slå Arsenal på Old Trafford. Begge hold har haft en interessant sæson i Premier League, og i denne kamp vil hver eneste point tælle. Med kickoff sat til kl. 17:30 (dansk tid) den 12. maj, er der ingen tvivl om, at dette vil være en kamp, fansen har set frem til.

Spilforslag: Dobbelt chance – uafgjort eller Arsenal

Dobbelt chance: uafgjort eller Arsenal. Arsenal har haft en stærk sæson og har i deres seneste kampe bevist, hvorfor de er i toppen af Premier League. Deres stærke præstationer på udebane gør dem til en god kandidat for at få mindst et point i denne kamp. – Spil nu hos Bet365

Hvem: Manchester United – Arsenal
Hvad: Premier League
Hvor: Old Trafford
Hvornår: Søndag den 12. maj kl. 17:30
Spilforslag: Dobbel chance : uafgjort eller Arsenal – Spil nu hos Bet365

Sæsonens Standpunkter

Manchester United har haft en udfordrende sæson indtil videre, og ligger på nuværende tidspunkt på en 8. plads i Premier League efter 35 kampe, med 16 sejre, 6 uafgjorte og 13 nederlag. Med 52 mål for og 55 imod, har Manchester United haft udfordringer med at holde modstanderne fra at score.

På den anden side er Arsenal på toppen af Premier League efter at have spillet 36 kampe. De har sikret sig 26 sejre, 5 uafgjorte og kun 5 nederlag. Arsenal har været offensive stærke denne sæson med 88 mål, og har bevist deres defensive styrke ved kun at tillade 28 mål imod.

Manchester United har muligheden for at forbedre deres position i ligaen med en sejr i denne kamp. Med tre point for en sejr, kunne de potentielt rykke opad i tabellen. Arsenal, på den anden side, vil forsøge at konsolidere deres position på toppen af tabellen.

Manchester United har haft en blandet præstation på hjemmebane denne sæson med 9 sejre, 3 uafgjorte og 5 nederlag i deres 17 hjemmekampe. Arsenal har derimod haft en stærk præstation på udebane med 12 sejre, 3 uafgjorte og 3 nederlag i deres 18 udekampe.

Form & Hoved til Hoved

Manchester United gik ind i denne kamp med en 4-0 nederlag mod Crystal Palace, mens Arsenal kommer ind i kampen med en 3-0 sejr over Bournemouth. I deres seneste fem kampe har Manchester United haft 1 sejr og 4 nederlag, mens Arsenal har haft 4 sejre og 1 nederlag.

Nøglespiller: K. Mainoo

K. Mainoo, den 19-årige midtbanespiller fra England, har været en nøglespiller for Manchester United i denne sæson. Han har optrådt i 32 kampe, scoret 3 mål og leveret 1 assist. Mainoo’s evne til at dominere midtbanen og skabe chancer kan være afgørende for Manchester United i denne kamp.

Karantæner

Manchester United: Ingen
Arsenal: Ingen

Skader

Manchester United: Anthony Martial (Lyskeskade), Harry Maguire (Muskel skade), Lisandro Martínez (Lægskade), Marcus Rashford (Ankelskade), Scott McTominay (Knock skade)
Arsenal: Ingen

Forventede Startopstillinger

Manchester United: 3-4-2-1
A. Onana, A. Wan-Bissaka, Diogo Dalot, R. Varane, V. Lindelöf, Bruno Fernandes, Casemiro, K. Mainoo, A. Garnacho, Antony, R. Højlund

Arsenal: 4-3-3
David Raya, B. White, Gabriel Magalhães, O. Zinchenko, W. Saliba, D. Rice, K. Havertz, M. Ødegaard, B. Saka, Gabriel Martinelli, L. Trossard

Dette Premier League opgør, Manchester United mod Arsenal, vil finde sted på Old Trafford den 12. maj kl. 17:30. Så lad os vente og se, hvilket hold der formår at tage sejren.

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365.dk, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365.dk, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Premier League*
Se Premier League via live streaming
Først skal du oprette en konto hos La Liga* for at kunne se live streaming samt oddse på Premier League.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
2. Herefter Opret konto / log ind
3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg så din kamp fra Premier League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365.dk*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Premier League – KLIK HER!*

Regler og vilkår for at se Premier League via stream
Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365.dk*, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Premier League hos bet365.dk – KLIK HER!*

Se Premier League i Danmark
Du kan se flere af Premier League-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Premier League direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Premier Leagues historie – kort
Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.

Spilletider og kamptidspunkter i Premier League
Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top