The perfect guide to the casino

Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Niels Frederiksen og Brøndby IF forhandler ikke om en ny aftale, og TV3 Sport-eksperterne spekulerer i, at Brøndby-træneren kan være på vej i sin sidste tid som chef for de blå/gule.

Niels Frederiksen kom til Brøndby IF i sommeren 2019, og han har skulle føre holdet igennem en turbulent tid, hvor holdets profiler som Kamil Wilczek, Hany Mukhtar og Dominik Kaiser alle blev solgt.

Klubben har dog ikke slækket på målsætningen, for Carsten V. Jensen og co. forventer medaljer til trods for, at man har sparet adskillige lønkroner.

Niels Frederiksen hentede en fjerdeplads i sidste sæson, mens man i denne sæson spiller med i den sjove ende af tabellen – trods tre nederlag på stribe.

Men hvad skal der ske med Brøndby-træneren, der har kontraktudløb efter indeværende sæson? Ikke meget tyder på en forlængelse, og det er bekymrende for Niels Frederiksen, mener Bo Henriksen.

Læs også: Tweetet fra Kasper Fisker, som alle Brøndby-fansene elsker – Se det her

– Brøndby er i tvivl om, hvad der skal ske, og det har jeg svært ved at forstå. Han leverer resultaterne og spillemæssigt er de også kommet med. Det er bekymrende for Niels Frederiksen, siger TV3 Sport-eksperten.

Stig Tøfting mener også, at Brøndby IF bør forlænge, men han tror ikke, at Carsten V. Jensen deler samme opfattelse.

– Niels Frederiksen har været utrolig dygtig til at navigere efter andres beslutning. Han har levet op til det, klubben vil i forhold til unge spillere, og jeg tror ikke, man har kunne finde en bedre mand til at varetage de opgaver. Man bør forlænge, siger han.

SE HELE INDSLAGET ØVERST, HVOR TV3 SPORT DISKUTERER NIELS FREDERIKSENS FREMTID I BRØNDBY IF!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top