Wolves - Crystal Palace: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [11/05/2023]

The perfect guide to the casino

Wolves – Crystal Palace: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [11/05/2023]

En afgørende Premier League duel mellem Wolves og Crystal Palace er i horisonten på Molineux Stadium, med begge hold der kæmper for at forbedre deres placering i ligaen.

Med Gary Paul O’Neil ved roret, ser Wolves frem til at forbedre deres hjemmebanefordel mod Crystal Palace, et hold, der har vist en fornyet styrke i deres seneste udekampe. Dette opgør, der finder sted i Premier League, lover at byde på en spændende dyst i den engelske fodbolds øverste liga.

Spilforslag: Uafgjort eller Crystal Palace

Uafgjort eller Crystal Palace. Statistikken peger mod, at Crystal Palace har en god chance for at få point i denne kamp. De har vist stærk form på udebane, og deres seneste præstationer antyder, at de kan undgå et nederlag mod Wolves. Spil nu hos Bet365

Hvem Wolves – Crystal Palace
Hvad Premier League
Hvor Molineux Stadium
Hvornår Lørdag den 11. maj kl. 16:00
Spilforslag Dobbeltchance: Uafgjort eller Crystal Palace – Spil nu hos Bet365

Sæsonen Indtil Nu

Efter 36 kampe i Premier League ligger Wolves på en 12. plads med 13 sejre, 7 uafgjorte og 16 nederlag. De har netto scoret 49 mål, men har tilladt 60 mål mod sig. På den anden side er Crystal Palace placeret 14. i ligaen efter at have spillet ligeledes 36 kampe, hvor de har vundet 11, spillet uafgjort i 10 og tabt 15 kampe. De har netto scoret 49 mål og tilladt 57 mål.

Med kun to kampe tilbage i sæsonen, er både Wolves og Crystal Palace i fare for at falde ned i tabellen. En sejr vil give det vindende hold en stor fordel, da de vil kunne sikre sig en bedre placering og dermed undgå potentielle trusler fra konkurrerende hold. Det er klart, at begge hold vil kæmpe for at vinde denne kamp for at forbedre deres placering.

Wolves har spillet 18 hjemmekampe i denne sæson, hvor de har vundet 8, spillet uafgjort i 3 og tabt 7. Crystal Palace, på den anden side, har spillet 18 udekampe og har formået at vinde 4, spille uafgjort i 6 og tabe 8.

Form & Indbyrdes Møder

Wolves har haft en svær tid med kun én sejr i deres seneste fem kampe, mens Crystal Palace har haft en bedre form med fire sejre i deres seneste fem kampe. I deres indbyrdes opgør har Crystal Palace haft overtaget med fire sejre i de sidste fem møder mellem de to hold.

Nøglespiller: M. Lemina

M. Lemina, midtbanespiller for Wolves, er en vigtig spiller at holde øje med i dette opgør. Den 31-årige gabonesiske spiller har lavet fem mål og en assist i sine 37 optrædener denne sæson. Hans evne til at dominere midtbanen og bidrage til angrebet kan være afgørende for Wolves.

Udelukkelser

Wolves: Ingen
Crystal Palace: Ingen

Skader

Wolves: Ingen
Crystal Palace: Jefferson Lerma (Ukendt), Matheus França (Lyskeskade), Nathan Ferguson (Hamstringsskade)

Forventede Startopstillinger

Wolves (4-2-3-1): José Sá, C. Dawson, M. Kilman, Nélson Semedo, Toti Gomes, João Gomes, M. Lemina, Pablo Sarabia, Hwang Hee-Chan, Matheus Cunha, Pedro Neto
Crystal Palace (3-4-2-1): S. Johnstone, J. Andersen, J. Ward, M. Guéhi, T. Mitchell, E. Eze, J. Schlupp, W. Hughes, J. Ayew, J. Mateta, O. Édouard

Mens vi nærmer os slutningen på sæsonen, er dette opgør mellem Wolves og Crystal Palace afgørende for begge holds placering i ligaen. Kampen finder sted på Molineux Stadium, lørdag den 11. maj kl. 16:00.

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365.dk, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365.dk, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream Premier League*
Se Premier League via live streaming
Først skal du oprette en konto hos La Liga* for at kunne se live streaming samt oddse på Premier League.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
2. Herefter Opret konto / log ind
3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg så din kamp fra Premier League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365.dk*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Premier League – KLIK HER!*

Regler og vilkår for at se Premier League via stream
Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365.dk*, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Premier League hos bet365.dk – KLIK HER!*

Se Premier League i Danmark
Du kan se flere af Premier League-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Premier League direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Premier Leagues historie – kort
Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.

Spilletider og kamptidspunkter i Premier League
Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top