AaB lurer på Brøndbytræner

The perfect guide to the casino

AaB lurer på Brøndbytræner

AaB har sat jagten ind på en ny cheftræner efter salget af Oscar Hiljemark. Ifølge Nordjyske.dk og Bold.dk er sportsdirektør Ole Jan Kappmeier i fuld gang med samtaler med et udvalg af kandidater, og processen er nu nået et stadie, hvor en afklaring kan ske inden for de næste par uger.

Som tidligere omtalt i medierne er Brøndbys U19-træner Menno van Dam en af favoritterne til jobbet. Kilder bekræfter, at der har været samtaler mellem van Dam og AaB, men understreger samtidig, at der er andre stærke kandidater i spil.

“Vi har en række spændende kandidater, som vi er i dialog med,” siger Kappmeier til Bold.dk. “Vi ønsker ikke at kommentere på specifikke navne, men vi kan bekræfte, at vi har haft samtaler med flere forskellige personer.”

I modsætning til mange andre klubber er AaB åbne for at ansætte en udenlandsk træner. For Kappmeier er det afgørende, at den nye træner matcher klubbens spillestil og filosofi.

Læs også: Daniel Wass og Jan Bech køber sig ind i klub sammen

“Det handler ikke om nationalitet for os,” siger Kappmeier. “Vi skal finde den bedst mulige træner for AaB, uanset om vedkommende er dansk eller udenlandsk.”

Menno Van Dam nyder lige nu stor succes med Brøndby U19-hold.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top