The perfect guide to the casino

Brøndby afsøger markedet for Niels F.-afløser: Superliga-træner spøger

Niels Frederiksen har kun lidt over et halvt år tilbage af sin aftale med Brøndby IF, og klubben er angiveligt allerede i gang med at finde hans afløser.

Niels Frederiksen har kontraktudløb i Brøndby IF efter indeværende sæson, og der har endnu ikke været forhandlinger om at forlænge den kontrakt.

Derfor har flere draget den konklusion, at Carsten V. Jensen gerne vil hente en ny cheftræner til næste sæson, og B.T. drager mere eller mindre samme konklusion i den nyeste udgave af ‘Transfervinduet’.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Mediet fortæller, at Carsten V. Jensen afsøger markedet for nye trænere, og han kigger i den danske andedam, hvor der især er én Superliga-træner, som tænder en ild i Brøndbys fodbolddirektør.

Avisen er ikke 100 procent sikre på, hvem der er tale om, men værterne på podcasten mener alligevel at vide, at det er AGF’s David Nielsen, som også blev kædet sammen med FC København for nyligt.

David Nielsen har kontrakt i AGF helt frem til 2023, og det virker umiddelbart som et langskud for Brøndby IF, hvis spillermateriale på nuværende tidspunkt ikke er lige så godt som AGF’s.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Niels Frederiksen fortalte for nyligt, at han tog den manglende kontraktsnak med ophøjet ro, og han forsikrer, at han ikke presser Carsten V. Jensen til at træffe en beslutning.

Carsten V. Jensen forklarede i forbindelse med Brøndbys kamp i AaB for nyligt, at man er meget tilfreds med det arbejde, Niels Frederiksen ligger for dagen i klubben, men at man ikke træffer nogen beslutning nu.

SE DET INTERVIEW I VIDEOAFSPILLEREN ØVERST!

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top