The perfect guide to the casino

Topklubber truer: Vi smider jer ud af Premier League

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Flertallet af klubber i Premier League truer med at smide klubberne under nedrykningsstregen ud af Premier League, hvis de ikke vil være med til at spille sæsonen færdig.

Der har været historier fremme i britisk presse om, at bundklubberne i Premier League kan blokere ligaens comeback efter udbruddet af coronavirus ved ganske enkelt at nægte at spille kampene.

Men det skal de ikke slippe godt fra, hvis det står til topklubberne, der står til at miste de fleste penge, hvis Premier League ikke kommer i gang igen.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Ifølge Daily Mail vil et flertal af klubberne så ganske enkelt smide de tre nederste hold i Premier League ud af rækken og ned i The Championship.

Norwich ligger sidst, mens Aston Villa og Bournemouth indtager de to øvrige placeringer, der betyder nedrykning. Men Aston Villa har en kamp i hånden, og vinder de den, overhaler de både Bournemouth, Watford, West Ham og Brighton.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Men de øvrige klubber vil gøre det klart for Norwich, Aston Villa og Bournemouth, at deres bedste chance for at undgå nedrykning vil være, at de stemmer for et comeback og så spille sig ud af vanskelighederne på græsset.

En idé om at suspendere nedrykningen vil topklubberne ikke være med til. Der kommer retssager, hvis der ingen oprykning kommer, og at spille med 22 eller 23 klubber gør sæsonen alt for lang.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top