The perfect guide to the casino

Ingen nedrykning i Premier League? SÃ¥ bliver advokaterne rige!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Hvis Premier League vedtager at suspendere nedrykningen, kan de se frem til sagsanlæg.

Udbruddet af coronavirus har gjort hele situationen i Premier League temmelig kaotisk.

Der er ikke spillet fodbold i snart to måneder, og bundklubberne Norwich, Aston Villa, Watford, West Ham, Bournemouth og Brighton vil ikke spille videre, hvis nedrykningen ikke bliver suspenderet.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Men den går ikke, advarer Rick Parry, der er chef for den engelske fodboldliga (EFL), der organiserer de tre underste divisioner.

– Det vil være et brud pÃ¥ aftalen, hvis der ikke rykker hold op fra Championship til Premier League. Der vil være nogle advokater, der bliver meget rige, hvis Premier League foretager den beslutning, siger Rick Parry ifølge flere medier.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Han mere end antyder, at EFL vil lægge retssag an mod Premier League, da det står meget klart i reglerne, at der skal rykke hold op fra Championship til Premier League.

En idé om at udvide Premier League et enkelt år til 22 eller endda 23 hold vil de store klubber ikke være med til. Årsagen er, at det vil betyde fire eller otte runder mere, og det er der ganske enkelt ikke tid til, når der også skal spilles europæisk fodbold, og når sæsonen skal sluttes af med den udskudte EM-slutrunde.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top