The perfect guide to the casino

Bayern München-profil: Jeg skal ingen steder denne sommer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Bayern München-profilen Jerome Boateng har fået godt med spilletid under Hans-Dieter Flick, som han nu hylder og vil fortsætte under.

Siden ansættelsen af Hans-Dieter Flick som cheftræner har tyske Jerome Boateng fået godt med spilletid igen, og han har derfor ikke tænkt sig at skifte væk denne sommer.

Den 31-årige forsvarsprofil har ellers længe været rygtet væk fra den tyske storklub, hvor flere mener at hans tid er ovre. Hans kontrakt udløber dog først i sommeren 2021, og nu sætter han selv nogle ord på sin fremtid.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg skylder Hans-Dieter Flick meget. Hvis han ikke var træner nu, var jeg her nok ikke mere, siger Jerome Boateng til Sport Bild og fortsætter:

– Min kontrakt løber til 2021, og jeg kan godt forestille mig at fuldføre den under Flick.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Jeg ved, at denne klub har gjort meget for mig, ligesom jeg har gjort meget for klubben, som altid være speciel for mig. Kombinationen af byen, fansene og den familiefølelse, vi har pÃ¥ holdet, er unik, siger Jerome Boateng.

Jerome Boateng har siden ankomsten i sommeren 2011 spillet 310 kampe for Bayern München, hvor det er blevet til 8 mål og 23 oplæg. Han har blandt andet vundet syv tyske mesterskaber og Champions League med den tyske storklub.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top