The perfect guide to the casino

Xavis store drøm: Jeg vil træne Barcelona med Messi – og Neymar!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Xavi drømmer om at komme til at træne Messi en dag – og meget gerne sammen med Neymar.

FC Barcelonas levende legende, Xavi, vil meget gerne træne FC Barcelona en dag. Det skal være, inden Messi stopper, og så må klubben gerne købe Neymar tilbage fra Paris Saint-Germain.

Det afslører Xavi ifølge den spanske sportsavis AS i en Instagram-samtale med sin gamle holdkammerat, Samuel Eto’o.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Messi har fem eller seks år i sig endnu. Han passer godt på sig selv, og vi kommer helt sikkert til at se ham i endnu en VM-turnering. At få lov til at træne Messi vil være stort. Vi taler om den bedste spiller i verden, siger Xavi.

– Jeg ser meget gerne, at klubben køber Neymar tilbage. Han er blandt de fem bedste spillere i verden. Han vil kunne gøre en forskel, siger den tidligere verdens- og europamester, som også lader antyde, at han netop ikke tror, at holdet på nuværende tidspunkt er helt godt nok.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

I januar i år fik Xavi tilbuddet om at komme til FC Barcelona som træner i stedet for Ernesto Valverde. Men Xavi sagde nej med den begrundelse, at han manglede noget erfaring.

– Tidspunktet var ikke det rigtige. Men det er min drøm at komme til at træne FC Barcelona på et tidspunkt. Det ville være stort, siger den 40-årige Xavi.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top