The perfect guide to the casino

United-legende afslører: Ferguson var 99 procent sikker på at købe Ronaldo og Bale

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Sir Alex Ferguson planlagde at købe Gareth Bale og Cristiano Ronaldo, inden han endte med at stoppe som Manchester United-manager.

Den tidligere Manchester United-back, Patrice Evra, afslører, at Sir Alex Ferguson havde store planer i 2013, hvor det oprindeligt slet ikke var hans plan at stoppe som Manchester United-manager.

– Han sagde til mig:’Patrice, jeg stopper aldrig. Jeg er manager her i de næste ti år’, siger Patrice Evra til Daily Mirror.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Sir Alex Ferguson planlagde at købe Gareth Bale fra Tottenham, og så ville han købe Cristiano Ronaldo tilbage. Klubben havde solgt den portugisiske mega-stjerne til Real Madrid i 2009.

– Når vi får de to, så vinder vi Champions League igen. Og jeg er 99 procent sikker på, at vi får dem, havde Sir Alex Ferguson sagt til Patrice Evra.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

I stedet skete der det, at der opstod sygdom i Fergusons familie, som gjorde, at han var nødt til at stoppe som manager i Manchester United. Og der skete også noget i Real Madrid.

Klubben valgte at fyre José Mourinho som træner, og dermed kunne Cristiano Ronaldo blive i klubben. Samtidig valgte Real Madrid at købe Gareth Bale for 100 millioner euro (745 millioner kr.), som på daværende var verdensrekord.

Siden da har Real Madrid vundet Champions League fire gange.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top