The perfect guide to the casino

Mourinho tager det ikke så tungt: Bag lukkede døre ser flere millioner med

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Jose Mourinho ved at flere millioner kigger med, og at Premier League derfor aldrig helt vil blive spillet bag lukkede døre.

Resten af sæsonen er blevet aflyst i både Holland og Frankrig, men i England er det fortsat uvist, om sæsonen genoptages eller ej.

Efter planen skal Premier League dog genoptages uden tilskuere, men det er ikke noget som Tottenham-manager Jose Mourinho tænker over.

– Hvis vi spiller bag lukkede døre, vil jeg tænke, at fodbold aldrig spilles bag lukkede døre. Kameraerne betyder, at millioner og atter millioner ser med, så hvis vi en dag går ind på et tomt stadion, vil det ikke være tomt – overhovedet ikke, siger Mourinho til Sky Sports.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Tottenham-manageren mener desuden også, at sæsonen må og skal afvikles som planlagt.

– Det vil være godt for os alle, hvis vi spiller de resterende ni kampe af sæsonen. Det vil være godt for fodbolden og godt for Premier League.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Jeg savner fodbold, men jeg foretrækker at sige, at jeg savner vores verden, som, jeg tror, vi alle gør. Fodbold er kun en del af min verden, men vi er nødt til at være tålmodige, for det her er en kamp, vi alle er nødt til at kæmpe.

Premier League holder angiveligt møde i morgen, hvor de skal diskutere afviklingen af resten af sæsonen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top