The perfect guide to the casino

Ekspert: Fodbold gambler med sikkerheden – det her handler kun om penge

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Der burde ikke spilles fodbold i mange måneder, fastslår Gary Neville.

Hvis det udelukkende handlede om sundhed og sikkerhed, burde der ikke spilles fodbold foreløbig, mener Gary Neville.

– Vi hører mange forskellige ting hver dag, men jeg mener, at hvis det ikke handlede om penge, så ville der ikke blive spillet fodbold i de næste mange måneder, siger den tidligere Manchester United-spiller til Sky Sports.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Det britiske samfund er lukket ned til 7. maj på grund af udbruddet af coronavirus. Der kan tidligst spilles fodbold i juni, men alligevel fastholder fodbold-organisationerne, at ligaerne skal spilles færdige.

– Det, vi ser nu, er, at folk gambler med sikkerheden og sundheden. Hvad er risikoen, vi er klar til at løbe, for at bringe fodbolden tilbage, spørger Gary Neville retorisk.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Hvis folk virkelig mente det alvorligt med, at sundheden var det vigtigste, ville vi overhovedet ikke diskutere at spille fodbold på dette tidspunkt. Men spillerne er jo også interesserede i at komme i gang igen, siger Gary Neville og peger på, at spillerne i de lavere divisioner er truet på levebrødet.

– 1.400 spilleres kontrakter udløber om to-tre måneder, så de er naturligvis interesserede i, at vi skal i gang igen, så de får noget at leve af, siger den tidligere engelske landsholds-back.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top