The perfect guide to the casino

Brøndby-ejer: Superligaen SKAL i gang igen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Brøndby-ejer Jan Bech Andersen både håber og tror på, at Superligaen kommer i gang igen.

Det er alvorligt – både sportsligt og pengemæssigt – at Superligaen har ligget stille i halvanden måned på grund af udbruddet af coronavirus. Og derfor er det vigtigt for klubberne, at turneringen kommer i gang igen.

– Det er svære og usikre tider, men den seneste uges tid har jeg dog kunnet sporet en snigende optimisme i mit europæiske netværk. Tingene kan og vil lette, og man oplever flere steder i Europa, at myndighederne langsomt letter restriktionerne, ligesom vi oplever det herhjemme. Hvornår der åbnes for afvikling af kampe i Superligaen. er endnu uklart, men vi håber og tror, at vi snart kan afvikle kampe igen. siger Brøndbys bestyrelsesformand og storakttionær, Jan Bech Andersen, til klubbens hjemmeside.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Divisionsforeningen – som arrangerer Superligaen – har udarbejdet en protokol, således at resten af turneringen kan gennemføres uden tilskuere. De tiltag, som står omtalt i protokollen, skal sikre sundheden og sikkerheden hos spillere, trænere, dommertrio og de øvrige mennesker, der trods alt skal til for at gennemføre en Superliga-kamp.

– Som Danmarks nationalsport er vi en integreret del af danskernes dagligdag og kulturarv, og det forpligter overfor de mange hundredtusinder danskere, for hvem fodbold er en vigtig del af hverdagen. Med den gennemarbejdede og omfattende protokol, som klubberne via Divisionsforeningen har udarbejdet for at sikre en kontrolleret afvikling af træning og kampe indenfor de givne rammer udstedt af myndighederne, giver en klar tro på, at Superligaen snart kan sættes i gang igen siger Jan Bech Andersen.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Divisionsforeningen opererer nu med to startdatoer for restprogrammet. Det er de to sidste weekender i maj.

Der mangler to runder af grundspillet samt ti runder i slutspillet for at spille sæsonen færdig.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top