The perfect guide to the casino

De Røde Djævles djævelske plan: Du kommer hjem til os!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Manchester United kan trække målmand Dean Henderson hjem for at svække Sheffield United i kampen om de europæiske pladser.

I denne sæson har Manchester United lejet Dean Henderson ud til Sheffield United, og både han og klubben har gjort det helt fantastisk.

Faktisk ligger oprykkerne kun to point efter Manchester United, som er på Premier Leagues femteplads.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Her og nu er der ingen, der ved, hvornår Premier League kan genoptages på grund af udbruddet af coronavirus. Men det bliver nok tidligst en gang i juni.

Det betyder, at sæsonen vil gå videre end 30. juni, der er en dato, som Dean Hendersons lejeaftale i Sheffield United udløber.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

The Times (kræver login) skriver derfor, at Manchester United overvejer at sige stop for lejeaftalen, når den udløber, så Dean Henderson ikke kan spille de sidste kampe for Sheffield United. Og det vil være en alvorlig svækkelse.

Manchester Uniteds nuværende femteplads kan vise sig at være tilstrækkelig til at kvalificere sig til næste sæsons Champions League, hvis Manchester City bliver udelukket fra Champions League og Europa League.

Det europæiske fodboldforbund (UEFA) har tidligere i denne sæson afgjort, at de forsvarende engelske mestre skal udelukkes i to år, men Manchester City har appelleret afgørelsen til den internationale sports-domstol (CAS).

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top