The perfect guide to the casino

Første store liga må opgive at spille færdig: Frankrig smider håndklædet i ringen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Den franske regering med ministerpræsident Édouard Philippe i spidsen vil forbyde al fodbold til august. Dermed kan den nuværende franske sæson ikke spilles færdig.

Édouard Philippe præsenterer tirsdag det franske parlaments ene kammer, Nationalforsamlingen, for en beslutning, der forbyder al sportslig samkvem indtil 1. august. Det skyldes udbruddet af coronavirus, hvor Frankrig er et af de europæiske lande, der er hårdest ramt.

Med sådan en beslutning vil den franske fodbold-turnering ikke kunne spilles færdig, da der i øjeblikket mangler ti runder i Ligue 1, og dertil kommer et hængeparti mellem mestrene fra Paris Saint-Germain og Strasbourg.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Flere franske medier skriver om beslutningen, og spørgsmålet er herefter, hvad franskmændene så gør med de europæiske pladser og op- og nedrykning.

Paris Saint-Germain fører i skrivende stund rækken med et forspring på 12 point til Olympique Marseille, mens Amiens og Toulouse ligger på de to pladser, der medfører automatisk nedrykning.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

I Belgien og Holland har man valgt at suspendere nedrykningen. Men i Belgien tyder alt på, at de vil lade to hold rykke op og spille en enkelt sæson med to ekstra klubber. I Holland vil de derimod også suspendere oprykningen.

I Skotland er intet definitivt afgjort, men alt tyder på, at Celtic vinder et skrivebords-mesterskab, og at Hearts – der ligger nummer sjok – får en skrivebords-nedrykning.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top