The perfect guide to the casino

Ronaldinho stadig i husarrest: – Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle i fængsel

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Den tidligere storspiller, Ronaldinho, var chokeret over, at han havnede i fængsel i Paraguay.

I sidste måned blev Ronaldinho og hans bror, Roberto Assis, anholdt, fordi de var rejst ind i Paraguay på paraguayanske pas, som derfor var falske.

– Vi var meget forbløffede over, at passene ikke var lovlige. Og siden da har vi samarbejdet med myndighederne, siger Ronaldinho, der nu er i husarrest i et hotel, men som tidligere var i varetægtsarrest.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg var chokeret over, at jeg skulle i fængsel. Jeg havde aldrig forestillet mig, at det skulle ske. Hele mit liv har jeg levet af fodbold og at glæde andre med mit fodboldspil, siger Ronaldinho til den lokale tv-station ABC. Det skriver The Sun.

– De andre i fængslet var søde nok mod mig. Jeg havde heller ikke noget imod at spille fodbold med dem og give min autograf. Det har jeg gjort hele livet. Og de havde det ligesom jeg selv svært, siger Ronaldinho.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Ronaldinho og hans bror fik i 2018 inddraget deres brasilianske pas som en del af straffen for, at de havde bygget en ulovlig dæmning til fiskefangst.

Som fodboldspiller spillede Ronaldinho bl.a. for FC Barcelona og AC Milan. Han var med til at vinde VM med Brasilien i 2002.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top