The perfect guide to the casino

Præsidenten for de spanske klublæger: ALT skal steriliseres

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Præsidenten for de spanske klublæger kommer med en lang række tiltag, som det kræver for at spille fodbold igen i Spanien.

Præsidenten for de spanske klublæger, Rafa Ramos, har tidligere på dagen været ude og slå fast, at hvis fodbolden i Spanien skal genoptages i den nærmeste fremtid, så kræver det en lang række tiltag. Blandt andet skal alt steriliseres inden, under og efter en kamp.

– Alle materialer, selv banerne, skal steriliseres inden en kamp, i pausen og efterfølgende, siger Ramos til El Pais ifølge Reuters og tilføjer:

– Det er muligt at blive smittet af en ukendt bold, men hvis man bliver ramt af en steriliseret bold på et steriliseret underlag, er det meget svært at blive smittet.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Det er dog ikke kun virussen, som Ramos er bekymret for, da karantænen kan medføre langt flere skader hos spillerne.

– Vi er ikke kun bekymret for virussen. Spillerne vil have haft otte uger uden kampe låst fast til deres hjem, og det er ikke dem alle, der har store huse, hvor de kan træne.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Vi ved ikke, hvor længe de skal bruge for at komme oven på, uden at vi ser en forøgelse af skader, så vi må forlænge perioden så langt som nødvendigt for at minimere risikoen.

Søndag var Spaniens sundhedsminister Salvador Illa ude og kalde det urealistisk, at der spilles fodbold igen i løbet af foråret.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top