The perfect guide to the casino

Kulturminister: Jeg har svært ved at se fodbold åbne – selv uden tilskuere

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Kulturminister Joy Mogensen (S) antyder, at det kan vare længe, inden der igen kan spilles fodbold -selv uden tilskuere.

Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, sagde i sidste uge, at det ikke længere kan lade sig gøre at spille Superliga-fodbold igen i weekenden 16. maj – og at det så må vente til weekenden 23. maj eller den sidste weekend i maj,

Det skyldes udbruddet af coronavirus. Men en genåbning i den sidste del af maj kan vise sig at være for optimistisk.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Regeringen og sundhedsmyndighederne følger smittetallet og smittetrykkets udvikling nøje. Og så længe sundhedsmyndighederne fraråder kontaktsport, så er fodbold meget svært at få åbnet, skriver kulturminister Joy Mogensen i en mail til bold.dk

– Rigtig mange mennesker arbejder inden for fodbolden, så jeg anerkender fuldt ud fodbold som erhverv. Udfordringen med fodbold er, at det er en kontaktsport, og kontaktsport er med de gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og DIF ikke tilladt. Derfor har jeg svært ved at se fodbold gennemført – selv uden tilskuere, skriver Joy Mogensen.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Hvis det ikke lykkes at komme i gang med restprogrammet i maj, ser det sort ud i forhold til overhovedet at få gennemført denne sæsons Superliga. Der mangler to runder i grundspillet og ti runder i slutspillet.

Joy Mogensen vil holde møde med Divisionsforeningen, Dansk Boldspil-Union (DBU), Spillerforeningen, Danmarks Idrætsforbund (DIF) og sundhedsmyndighederne i løbet af denne uge.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top