The perfect guide to the casino

Eriksson i nødråb: Gå ned i løn – ellers går jeres klubber konkurs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Spillerne bliver nødt til at gå ned i løn. Ellers går deres klubber konkurs, siger den tidligere engelske landstræner, svenskeren Sven-Göran Eriksson.

Udbruddet af coronavirus har gjort livet svært for fodboldklubberne, der har stort set de samme udgifter, men som ikke får indtægter, fordi der ikke bliver spillet nogle kampe.

Derfor vil de have spillerne til at gå ned i løn, og det er spillerne ikke meget for. Men der er ifølge Sven-Göran Eriksson ingen vej udenom.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Livet er ikke, som det var en gang. Vi kommer allesammen til at tabe på dette her. Og det må spillerne se i øjnene, siger Sven-Göran Eriksson, som var engelsk landsholdsmanager fra 2000-06.

– Selv støtter jeg en lille klub i Sverige, der hedder Torsby, og som spiller i 3. division. Der kommer ingen penge ind, så de har været nødsaget til at fyre deres personale. Spillerne i Torsby forstår godt, at de skal hjælpe klubben, for ellers er der ingen klub, og så kan de begynde forfra på niveau 7, siger Sven-Göran Eriksson til Daily Mirror.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Med Premier League er det måske nok noget andet. Men så alligevel ikke. Spillerne skal jo spørge sig selv: Hvor kommer pengene fra? Og når der ingen penge kommer ind til klubben, så er der heller ingen penge til mig, siger den 72-årige svensker.

– Selv i Premier League, Championship, League One og League Two vil der være klubber, der bukker under på grund af dette her, hvis der ikke gøres noget. Det giver faktisk sig selv. Hvis der ikke er nogen penge, så er der ingen penge, siger Sven-Göran Eriksson.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top