The perfect guide to the casino

Dommer glemmer aldrig Maradona: – Han er en af de værste personer nogensinde

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Dommeren til VM-finalen mellem Argentina og Vesttyskland i 1990 glemmer aldrig Diego Armando Maradona.

– Jeg kunne have udvist ham to gange i den finale. Første gang var inden kampen overhovedet var kommet i gang, fortæller Edgardo Codesal, der var dommer i VM-finalen i italien.

– Der stak han sin langefinger i vejret mod de italienske tilskuere, der havde piftet af Argentinas nationalsang inden finalen, som Vesttyskland endte med at vinde 1-0. Fire år forinden havde Argentina med Maradona i spidsen vundet VM-finalen mod netop Vesttyskland med 3-2.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Hvis jeg havde holdt mig til reglerne, kunne jeg have vist ham ud inden kampen i Rom for at fornærme publikum på stadion, siger den mexicanske dommer til Radio 1000 i Uruguay. Det skriver spanske MARCA.

– Jeg prøvede at berolige ham og gøre ham opmærksom på, at han jo sådan set er en af de bedste fodboldspillere i verden nogensinde, og at han havde et ansvar. Men han forstod ikke disciplin, siger Edgardo Codesal.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Anden gang, jeg kunne have vist ham ud, var, dlige efter jeg gav det røde kort til Pedro Monzon, fortæller mexicaneren.

– Der kom han hen og råbte og skreg mig i ansigtet og talte om sammensværgelse fra FIFA og tyveri og meget andet. Som spiller er en af de bedste, jeg nogensinde har set. Som person er han en af de værste, lyder konklusionen fra Edgardo Codesal.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top