The perfect guide to the casino

Spillerne trænede, selvom de ikke måtte: AGF og Randers kan miste millioner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Både AGF og Randers-spillere har trænet, selvom klubben har sendt dem hjem. Og det kan koste klubberne muligheden for at få del i statens kompensations-ordning.

Det kan blive en dyr affære for AGF og Randers, at nogle af deres spillere har trænet, selvom klubberne har sendt dem hjem.

De østjyske klubber har sendt spillerne hjem for at få del i statens kompensationspakke, hvor de kan få op til 30.000 kroner om måneden pr. spiller på grund af udbruddet af coronavirus. Men så må spillerne ikke samtidig passe deres arbejde – herunder træne på klubbens anlæg.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Hvis det viser sig, at forudsætningerne for udbetalingerne har ændret sig væsentligt, kan Erhvervsstyrelsen træffe afgørelse om hel eller delvis tilbagebetaling af kompensationen, skriver Erhvervsministeriet i en mail til tipsbladet.dk

Ministeriet skriver endvidere, at det vil stramme op på kontrollen af, at medarbejdere rent faktisk ikke arbejder for firmaer, der søger om lønkompensation.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Der gøres desuden opmærksom på, at virksomheden under hjemsendelsesperioden har mulighed for at genindkalde hjemsendte medarbejdere på arbejde, hvis der opstår særlige, uforudsete behov. Virksomheden skal så efterfølgende indrapportere, at de indkaldte medarbejdere ikke har været hjemsendt i hele perioden og tilbagebetalekompensation for de dage, hvor de er kaldt tilbage på arbejde.

Både Randers og AGF har forsvaret træningerne med, at de er privat arrangerede, og at klubberne derfor ikke har noget med dem at gøre. Begge klubber vil dog indskærpe over for spillerne, at de ikke må bruge klubbens træningsanlæg under hjemsendelses-perioden.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top