The perfect guide to the casino

Inter-stjerne afslører: Virus hærgede klubben – længe før det gik helt galt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


23 ud af 25 Inter-spillere havde symptomer på coronavirus, mener belgieren Romelu Lukaku.

Den almindelige historie om udbruddet af coronavirus i Europa er, at det kom fra Kina til Italien og Østrig i begynelesn af marts, og at det derefter gik stærkt med smittede og døde.

Men måske er det begyndt noget før. Det mener Romelu Lukaku fra Inter, der officielt ikke har haft nogen spillere ude med coronavirus.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Vi havde vinterpause, og da vi kom tilbage i januar, blev vi allesammen syge. Jeg lyver ikke: 23 ud af 25 spillere blev syge, siger Romelu Lukaku til belgiske VIER. Det skriver Sky Sports.

– Vi spillede hjemme mod Cagliari, og meget hurtigt måtte en af vores forsvarere udgå. Han var lige ved at besvime, fortæller den kæmpestore angriber og henviser formentlig til Milan Skriniar, der ganske rigtigt blev udskiftet efter 17 minutters spil af kampen.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Alle hostede og var syge. Jeg følte mig selv meget varmere end normalt under opvarmningen, og jeg har ikke været syg i årevis, siger Romelu Lukaku.

– Men vi fik ikke foretaget nogen test for Covid-19 (sygdommen, man kan udvikle, hvis man bliver smittet med coronavirus, red.). Så vi finder aldrig ud af, om det var det, siger han.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top