The perfect guide to the casino

Guf for Arsenal og Manchester United: Snyder UEFA Schmeichel for Champions League?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Kasper Schmeichel og Leicester kan gå glip af Champions League, hvis UEFA i stedet for placeringer vil lade tidligere resultater bestemme, hvem der kommer i næste sæsons Champions League.

Endnu satser det europæiske fodboldforbund (UEFA) på, at de nuværende turneringer skal spilles færdige, og at de skal gælde som kvalifikation til næste sæsons Champions League og Europa League.

Men der er en vis risiko for, at turneringerne ikke bliver færdige. Og skal de nuværende stillinger så bare gælde som slutstillinger? Ikke nødvendigvis, ifølge UEFA.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Forbundet overvejer at lade klubbernes koefficienter afgøre, hvem der skal med i europæisk fodbold i stedet for deres nuværende placeringer. Koefficienterne opnår klubberne via resultater i de foregående fem europæiske sæsoner. Det skriver The Sun.

Det vil i England betyde, at nummer et og to i den nuværende stilling, Liverpool og Manchester City, kommer med i Champions League. Men at nummer tre og fire, Leicester med den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel samt Chelsea, ikke gør det.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

I stedet bliver vejen banet for Manchester United, der ligger nummer fem i Premier League, og Arsenal, der har haft den dårligste sæson i mands minde, og som ligger nummer ni.

Tottenham, Chelsea og Leicester vil i givet fald få Europa League-pladserne. Men der er dog den krølle på historien, at Manchester City jo har en dom på to års udelukkelse fra europæisk fodbold hængende over hovedet, Og står det ved magt, overtager premier Leagues nuværende nummer otte, Tottenham, deres plads i Champions League, hvis det skal gå efter koefficeinter i stedet for placeringer.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top