The perfect guide to the casino

AGF-spillere er sendt hjem: Nu træner de alligevel på klubbens anlæg

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


AGF-spillerne overtræder corona-forbuddet, når de træner på Fredensvang, selvom klubben har sendt dem hjem.

Ifølge Århus Stiftsidende har i hvert fald Mustapha Bundu, Patrick Mortensen og William Eskelinen trænet på klubbens anlæg i Fredensvang, selvom AGF langfredag sendte alle spillerne hjem på grund af udbruddet af coronavirus.

Der var ganske vist ingen trænere til stede ved træningen, men der var sat kegler op, og spillerne trænede med klubbens bolde – og nogle iført AGFs officielle træningsdragt med nummer.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

AGF har sendt spillerne hjem for at få del i statens lønkompensation, hvor de får refunderet op til 30.000 kroner af en lønmodtagers månedsløn.

Men så må man ikke samtidig arbejde.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det er en forudsætning for at modtage lønkompensation, at de hjemsendte medarbejdere ikke arbejder i de perioder, hvor de er hjemsendt. Det er tilladt, at medarbejdere udøver frivilligt arbejde, selvom de er hjemsendt på lønkompensationsordningen – dog ikke for den virksomhed, som medarbejderen er hjemsendt fra., skriver Erhvervsministeriet til Århus Stiftsidende.

AGf siger, at klubben ikke kender noget til det, og at der er tale om træning i privat regi, selvom den fandt sted på Fredensvang.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top