The perfect guide to the casino

Medspiller slår fast: ‘Tykke-Ronaldo’ var bedre end Cristiano

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


I Christian Vieris øjne var brasilianske Ronaldo bedre end sin portugisiske navnebror.

Portugisiske Ronaldo er oftere end brasilianske Ronaldo blevet kåret til verdens bedste spiller (Ballon d’Or).

alligevel mener den tidligere italienske målmaskine, Christian Vieri, at Ronaldo Nazario de Lima med tilnavnet ‘Tykke-Ronaldo’ er den bedste af de to.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg er venner med ‘Ronnie’ (brasilianeren, red.), og jeg var heldig nok at spille sammen med ham som angriber. Han havde det hele. Han havde eksplosiviteten, han hed kraften, og han havde hurtigheden. Han lignede en danser. Det så ud som om, han dansede med bolden, siger Christian Vieri, som spillede sammen med Ronaldo i Inter fra 1999-2002, hvorefter brasilianeren tog til Real Madrid.

– Hvis jeg skal sammenligne de to Ronaldo’er, vil jeg sige, at brasilianeren er bedre, siger den tidligere italienske landsholdsangriber ifølge Daily Mail.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Cristiano Ronaldo er mere som en krigsmaskine, siger Christian Vieri, der dog bestemt også har rosende ord med på vejen til portugiseren.

– Man må beundre ham for de ting, han gør – og fordi han bliver ved med det. Som vi siger i Italien, så kan han spille, indtil han bliver 40 med en cigaret i kæften, hvis han ville. Han har så stærk og skulpturel en fysik.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top