The perfect guide to the casino

Viktor Fischer om sin Ajax-tid: Jeg snakkede for meget – og spillede for lidt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


FCKs Viktor Fischer fortryder ikke, han tog væk fra Ajax – men han vil gerne tilbage en dag.

Den nu 25-årige Viktor Fischer var 17 år, da han kom til Ajax, og han var ifølge sig selv for ivrig efter at bryde igennem.

– På det tidspunkt var Christian Eriksen og Nicolai Boilesen allerede på førsteholdet. Jeg havde tiden for mig, men jeg begyndte at måle mig med dem. Det skulle gå for stærkt, siger Viktor Fischer til fansiden ajaxlife.nl

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– I dag spiller jeg de 90 minutter, og jeg giver alt, hvad jeg kan i en kamp. Men bagefter lægger jeg kampen bag mig. I Ajax tænkte jeg alt for meget over tingene, når jeg havde spillet en dårlig kamp for første- eller andetholdet. Jeg ville tage for store skridt ad gangen, så den ivrighed, der er min styrke som spiller, gik hen og blev min ulempe, siger Viktor Fischer.

I 2016 blev Viktor Fischer solgt til Middlesbrough, som dengang spillede i Premier League.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Mit forhold til [træner] Frank de Boer var ikke det samme. Han foretrak at spille med Amin Younes. Selv snakkede jeg for meget – og spillede for lidt, lyder det selvkritisk.

Fra Middlesbrough gik turen over tyske Mainz 05 til danske FCK. Men Viktor Fischer kunne sagtens forestille sig at komme tilbage til Ajax en dag.

– At spille på Johan Cruyff Arena for Ajax igen ville være fantastisk. Jeg ved ikke, om det er realistisk. men det er en drøm, siger han.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top