The perfect guide to the casino

Onsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du onsdagens rygtebørs.

Der er ikke megen udsigt til, at Manuel Neuer forlænger med Bayern München. Det skriver tyske Kicker. Forholdet mellem målmanden og de tyske mestre er kørt skævt, og klubben har i forvejen sikret sig Schalke 04-målmanden, Alexander Nübel, til den kommende sæson.

Italiensk fodbolds enfant terrible, Mario Balotelli, er i forhandlinger med tyrkiske Galatasaray om et skifte. Den 29-årige angriber har i denne sæson spillet for Brescia, der ligger sidst i Serie A. The Sun har historien.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Kieran Trippier kan komme i klemme, når Storbritannien efter planen forlader EU i januar 2021, da det ikke er tilladt at råde over mere end tre spillere fra ikke-EU lande i de spanske trupper. I forvejen råder klubben over Renan Lodi og Felipe Monteiro fra Brasilien samt Santiago Arias fra Colombia, og ingen af dem har umiddelbart været i Spanien længe nok til at opnå dobbelt statsborgerskab. Derfor kan den engelske back ifølge Sportsmole ende med at måtte sælges.

Inters vice-præsident, Javier Zanetti, regner ikke med, at Mauro Icardi har nogen fremtid i klubben, Det skriver Sportsmole. Argentineren er i denne sæson udlejet til Paris Saint-Germain, og den 27-årige angriber har adskillige bejlere.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Odion Ighalo må ifølge Daily Star imødese en lønnedgang fra 300.000 pund til 100.000 pund om ugen, hvis den anigerianske angribers lejeaftale konverteres til en permanent en af slagsen til sommer.

Begge Manchester-klubber går ifølge Daily Cannon ind i kapløbet om at sikre sig den franske forsvarsspiller Dayot Upamecano, som hidtil mest har været kædet sammen med Arsenal.

Evertons manager, italieneren Carlo Ancelotti, er ifølge italienske Tuttosport interesserede i landsmanden, Andrea Belotti. Den 29-årige angriber har spillet for Torino siden 2015.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top