The perfect guide to the casino

Onsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du onsdagens rygtebørs.

Manchester United er nu ifølge Daily Express favoritter til at overtage Philippe Coutinho, der i denne sæson er udlejet til Bayern München af FC Barcelona. Det er i givet fald kontroversielt, fordi den 27-årige brasilianer har en fortid hos ærkerivalerne Liverpool, og det er yderst sjældent, at en spiller når at optræde for begge klubber i løbet af sin karriere.

Mere om Manchester United. Der er forskellige meldinger om, hvad det betyder, at Aston Villas Jack Grealish har været involveret i en trafikulykke. En af meldingerne går på, at De Røde Djævle ikke tør binde an med at købe ham, fordi han tidligere har været en ballademager, og at de hellere vil gå efter James Maddison fra Leicester. Den historie har Daily Mail.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Naboerne fra Manchester City planlægger ifølge spanske Don Balon at købe Real Madrids midtbanespiller, Isco, som manager Josep Guardiola skal være en stor beundrer af.

Dejan Lovren ligner en mand, der er på vej væk fra Liverpool, efter at den 30-årige kroat har mistet sin plads i holdets midterforsvar. hele fire London-klubber er ifølge TEAMtalk interesserede i at overtage VM-sølvvinderen. Det er Arsenal, Tottenham, West Ham og Crystal Palace.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Arsenal eller Tottenham virker også som en sandsynlig destination for Chelseas brasilianske midtbanespiller, WIllian, der har kontraktudløb til sommer. Han har netop købt nyt hus i London, og han har tidligere sagt, at han kun fortsætter i Premier League, hvis det bliver i en hovedstadsklub. ESPN har historien (på portugisisk).

Juventus skal ifølge Calciomercato være interesserede i at overtage Real Madrid-spilleren Achraf Hakimi. Den marokkanske kantspiller/back er i denne sæson udlejet til Borussia Dortmund, hvor han har gjort det glimrende. Men hans fremtid er her og nu usikker.

Real Madrid er til gengæld ifølge MARCA favoritter til at købe Eduardo Camavinga af franske Rennes. Den 17-årige midtbanespiller er født i Angola, men han har repræsenteret Frankrig på ungdomslandsholds-niveau. Han er også sat i forbindelse med Liverpool, Paris Saint-Germain og Borussia Dortmund.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top