The perfect guide to the casino

Bombe: Denne Premier League-klub vil have Gareth Bale til sommer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Everton skulle være interesserede i at hente Gareth Bale og måske også Aaron Ramsey til klubben.

90min.com skriver, at Everton skal have forespurgt på muligheden for at købe Gareth Bale af Real Madrid til sommer.

Forholdet imellem Gareth Bale og Real Madrid er kørt skævt, og det blev kun værre af, at den spanske kongeklub i sidste øjeblik sagde nej til at lade den walisiske landsholdsanfører skifte til kinesisk fodbold i sommer.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Det har fået Gareth Bale til at anlægge en ret tilbagelænet attitude, hvor han groft sagt bare hæver sine tre millioner kroner om ugen, imens han venter på, at kontrakten løber ud i sommeren 2022.

Derfor vil Real Madrid gerne af med ham, og derfor kan han sagtens vise sig ikke at blive så dyr i overgangssum. Everton ser det endda som en mulighed, at de til at begynde med kan leje manden, der scorede to mål, da Real Madrid slog Liverpool 3-1 i Champions League-finalen i 2018.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Til gengæld er Gareth Bale løntung, og det vil være en overraskelse, hvis han ender i Everton. De fleste bud har indtil nu lydt på Manchester United eller hans tidligere klub, Tottenham.

90min.com skriver også, at Everton vil forsøge at få fat i en anden waliser, Aaron Ramsey, der ikke har fået den succes i Juventus, som han havde håbet på, da han skiftede fra Arsenal i sommer.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top