The perfect guide to the casino

Chelsea-profil roser Manchester City og Liverpool: Det her er hemmeligheden bag deres succes

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Chelsea-profilen Willian stikker til sin egen klub, mens han roser både Manchester City og Liverpool.

Brasilianske Willian har været i Chelsea siden sommeren 2013, og siden er det blevet til to engelske mesterskaber, et FA Cup-trofæ, et Carabao Cup-trofæ og et Europa League-trofæ.

Alligvel stikker kantspilleren til sin klub i et interview med ESPN Brazil, hvor at han roser både Liverpool og Manchester City, som begge har domineret ligaen de seneste år.

– Jeg tror, at kontinuitet er hemmeligheden bag Liverpools succes. Træneren har været i klubben i næsten fem år. Når du har kontinuitet, så kan du vinde titler, siger Willian ifølge ESPN Brazil.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– De har haft en periode med vigtige sejre, og det har vist den modenhed, der er i holdet. Man skal bruge tid, hvis man skal have ting gjort, og Liverpool har haft en træner og en filosofi i lang tid.

– Holdet er det samme, og det er kun en eller to spillere, der har ændret sig. Basen er den samme. Sådan har det også været i Manchester City, hvor Guardiola har været i lang tid med den samme filosofi, siger Willian.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Chelsea skifter meget ud. På syv år har jeg haft fem forskellige trænere og filosofier. Men alligevel har vi dog vundet titler, for Chelsea har altid haft det, der skulle til, og klubben har altid vundet titler. Jeg tror, hver klub har sin profil, siger Willian.

Den brasilianske kantspiller har kontraktudløb med Chelsea denne sommer. Han har spillet 329 kampe for klubben, hvor at det er blevet til 59 mål og 59 oplæg.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top