The perfect guide to the casino

Zanka glæder sig til at spille under Hjulmand: Han er en klog fyr

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Mathias Zanka Jørgensen har ondt af Åge Hareide, men han glæder sig til, at skulle spille under Kasper Hjulmand.

Åge Hareide går glip af EM-slutrunden næste sommer, da hans kontrakt med DBU udløber denne sommer. Det bliver derfor Kasper Hjulmand, som skal stå i spidsen det danske landshold til slutrunden, som altså er blevet rykket på grund af den nuværende coronoa-krise.

Forsvarsspilleren Mathias Zanka Jørgensen ærger sig over, at Åge Hareide ikke står i spidsen for holdet til slutrunden, men han glæder sig til at spille under Kasper Hjulmand.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– De fleste af os har på den ene eller anden måde haft med Kasper at gøre – enten fordi han har været træner for det modsatte hold eller i sociale sammenhænge, siger han til Eurosport.

– Vi kender ham alle som en klog fyr, der forstår, at vi har med et hold og kultur at gøre, som man ikke kan smide ud, blot fordi man har nogle andre idéer. Det skal implementeres løbende.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Han har selvfølgelig en spillestil, som en masse har efterspurgt, at vi kunne gøre bedre under Åge, og hvis man kan lægge en lille smule ovenpå det fundament, Åge har lagt, som er solidt forsvarsspil og god holdånd, så kan det også blive rigtig godt, siger Zanka

Åge Hareide formåede at få Danmark kvalificeret til både VM og EM.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top