The perfect guide to the casino

Hjemmekampen mod Istanbul i fare: Aflysning kan sende FCK ud af Europa League

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


FCK ved ikke, hvad der skal ske med returkampen i Europa League mod Istanbul Basaksehir i Europa League, nu hvor al dansk fodbold er lukket ned.

Al dansk fodbold er indtil videre lukket ned på grund af risikoen for at sprede coronavirus, der potentielt er dødeligt.

FC København står dog i en særlig situation, da holdet i næste uge skal spille returkamp i Europa League på hjemmebane mod Istanbul Basaksehir.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– F.C. København har p.t. ingen informationer om, hvorvidt det også får konsekvenser for vores hjemmekamp mod Istanbul Basaksehir næste torsdag. skriver klubben på sin hjemmeside.

FCK befinder sig i skrivende stund i Tyrkiet, hvor der ikke er taget lignende forholdsregler. Torsdag aftens kamp i Istambul står således til at blive gennemført – med tilskuere.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

I første omgang var det meningen, at returkampen i Parken i København skulle gennemføres uden tilskuere. Nu er det altså tvivlsomt, om kampen overhovedet kan spilles.

Bliver kampen ikke spillet, kan det i teorien få den konsekvens, at FCK smides ud af turneringen. Men da de forsvraende danske mestre ikke er ene om at have problemet med coronavirus – de italienske klubber er for eksempel hårdt ramt – vil det europæiske fodboldforbund (UEFA) utvivlsomt strække sig langt for at finde en anden løsning.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top