The perfect guide to the casino

Ny Manchester United-angriber droppet til træningslejr – Her er den vilde årsag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Manchester United gjorde sit for at hente en ny angriber til klubben i vinterens transfervindue, og endte også med at få succes.

Efter flere forskellige forsøg, endte Manchester United med at hente den 30-årige Odion Ighalo, der siden januar 2017 har spillet i Kina. Her har man lejet Ighalo for resten af sæsonen i Shanghai Greenland Shenhua, men nu får tiden i Kina konsekvenser for Ighalo. Den 30-årige angriber er blevet droppet til Manchester Uniteds træningslejr til Spanien da man frygter, at han kan få problemer med at komme med tilbage til England.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Ighalos fortid i Kina gør, at de britiske myndigheder ikke kan love, at Odion Ighalo får lov til at vende tilbage til England, hvis han tog med på træningslejren, grundet frygten for coronavirus. Derfor har klubben taget beslutningen om at lade Ighalo blive i England, imens resten af truppen rejser til Spanien.

– Selvfølgelig ville han have elsket at rejse med de andre spillere og lære dem at kende, men vi tør ikke tage den risiko, siger Ole Gunnar Solskjær til Manchester Uniteds hjemmeside..

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

I England har den nye angriber fået sig en personlig træner som han skal træne med, imens resten af holdet er i Spanien.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top