The perfect guide to the casino

Krisemøde i PSG: Gider stjernen ikke mere?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Der var krisemøde mellem Kylian Mbappé og træneren samt sportsdirektøren i Paris Saint-Germain søndag.

Årsagen var ifølge spanske AS, at Kylian Mbappé blev vred på træner Thomas Tuchel, da den franske stjerneangriber blev udskiftet med Mauro Icardi i lørdagens kamp mod Montpellier (5-0).

Det skete midtvejs i anden halvleg, hvor stillingen allerede var 5-0, og hvor Montpellier oven i købet kun var ti mand på banen. Senere blev modstanderne reduceret til ni mand.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Kylian Mbappé var ikke desto mindre rasende, og han skubbede Thomas Tuchel væk, da den tyske træner forsøgte at forklare ham, hvorfor han var pillet ud

– Det her er fodbold. Det er ikke tennis. Han må lære at forstå, at jeg foretager alle dispositioner i holdets interesse, sagde Thomas Tuchel bagefter.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Det er dog langtfra første gang, de to støder sammen, og søndag var der altså krisemøde søndag mellem Kylian Mbappé, Thomas Tuchel og PSGs brasilianske sportsdirektør, Leonardo.

Stemningen skulle være blevet bedre undervejs i løbet af mødet, men hele episoden kan godt have forstærket Kylian Mbappés ønske om at komme væk fra klubben til sommer. Real Madrid står klar med åbne arme og en lønforhøjelse, hvis det skulle ske.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top