The perfect guide to the casino

Præsenterede falske brystvorter til amning foran ‘Løvens Hule’: Sådan går det i dag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Investorerne i ‘Løvens Hule’ må høre på mange sjove ideer, når de skal finde den næste store investering.

I gårsdagens program kom ‘det mest bizarre produkt’ nogensinde, ifølge Jesper Buch, da Emilje Nordgård præsenterede firmaet ‘TwiddleTip’. TwiddleTip sælger falske brystvorter til amning, og her var Emiljes mål klart inden mødet med ‘Løvens Hule’.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Hun ville sælge alle rettighederne til ‘TwiddleTip’ for 200.000 kroner og fem procent af indtægterne af de fremtidige salg. Det var der ingen af de fem løver, der bed på, og i stedet står Emilje stadig med rettighederne. Der er en stor tendens til, at de deltagende i ‘Løvens Hule’ ser en stigning af salg efter programmet, og Emilje har også åbnet op for, hvordan det er gået siden udsendelsen.

– Der har været salg stille og roligt på min webshop siden optagelserne. Jeg har indtil videre ikke gjort det vilde, men jeg har til gengæld været i kontakt med Opfinderrådgivningen for at få hjælp og sparring og rådgivning til at komme i kontakt med internationale virksomheder. Det(rettighederne til firmaet, red.) holder jeg stadig kært selv. Så lige nu fortsætter det stille og roligt med salg over min webshop, som det har gjort indtil nu, fortæller Emilja til Ekstra Bladet.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Og med hjemmepasning af sine piger, og fuldt fokus på specialeskrivning, er prioriteterne ikke hos ‘TwiddleTip’, før specialet er slut.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top