The perfect guide to the casino

Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vild video: Her bliver ‘Paradise’-stjerner afbrudt i sengen


Tobias tager bladet fra munden og fortæller, hvorfor Christoffer ikke lykkedes på ‘Paradise Hotel’.

Christoffer sagde onsdag farvel til ‘Paradise Hotel’, selvom han egentlig havde en partner og var klar til en ny uge på luksushotellet.

Han følte sig dog ikke velkommen på hotellet, og han har fortalt, at han blev voksenmobbet af tre personer, hvilket du kan læse om HER.

En af de såkaldte mobbere var Tobias, som dog ikke kan nikke genkendende til det. Han fortæller nu, hvorfor Christoffer følte sig mobbet ud.

Læs også: SÅ lækker er Simon Makienoks nye kæreste

– Vi kunne ikke gøre mere, og så blev vi nødt til at trække os. Det var ham selv, der meldte sig ud af fællesskabet, og det fik ham så til at føle sig udenfor, siger Tobias til realityportalen.dk og uddyber.

– Manden havde ingen situationsfornemmelse! Vi prøvede at hjælpe ham gennem de første 4-5 dage, men han ville eller kunne ikke lytte. Christoffer lever højt på medlidenhed, mens vi andre bliver fremstillet som skurke. Vi har mange gange prøvet at hjælpe ham.

Tobias mener ydermere blot, at Christoffer ikke kunne klare mosten.

– Christoffer har selv startet den her episode. I stedet for at svine os til, kunne han bare sige, at han ikke kunne klare mosten dernede.

‘Paradise Hotel’ kan ses på Viaplay og Viafree.

Læs også: Se billedet: Christophers modelkone viser formerne frem

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top