Massiv interesse for brandvarm dansker РBIF lurer ogs̴

Der er stor interesse for den 22-årige Jens Odgaard, som i øjeblikket har gang i et succesfuldt lejeophold hos RKC Waalwijk.

Jens Odgaard forlod dansk fodbold for efterhånden fem år siden, da han skiftede Lyngby BK ud med den italienske storklub, Inter, som betalte omkring 10-12 millioner kroner for ham.

Læs også: Skrottet af Brøndby: Langer ud efter klubben

Den talentfulde dansker slog aldrig igennem i Inter, som året efter solgte ham til Serie A-kollagerne fra Sassuolo, der også har haft svært ved at få ham til at fungere.

Derfor har han været udlejet til SC Heerenveen, FC Lugano, Delfino Pescara og nu RKC Waalwijk, hvor 22-årige Odgaard har fundet målformen.

Læs også: Brøndby har sat høj pris på Uhre – Norwich har ikke budt

Det har fået flere klubber til at røre på sig. Brabants Dagblad skriver, at to hollandske subtopklubber har budt på den tidligere Lyngby-spiller.

Samtidig har B.T.’s journalist Farzam Abolhosseini skrevet, at Brøndby har haft følerne ude efter Jens Odgaard, som dog fortsat er mest interesseret i at blive i udlandet.

Brøndby havde formentlig tiltænkt en stor rolle til Jens Odgaard, som kunne blive afløseren for Mikael Uhre, der er hot på transfermarkedet.

SE ALLE MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA 3F SUPERLIGAEN LIGE HER

SE ALLE DE BEDSTE DANSKE ONLINE CASINOER

Læs også: Skiftede Danmark ud med Tyskland: Nu er Bundesliga-danskerens kontrakt revet i stykker

Læs også: Martin J. er sikker: ‘Arsenal henter Barca-stjerne’

Læs også: Kjærs drømme-signing: ‘Vil ønske at Liverpool henter ham’

OVERSIGT

Scroll to Top