Brøndby har sat høj pris på Uhre – Norwich har ikke budt

Brøndby skal som minimum have 20 millioner kroner for Mikael Uhre, som har kontraktudløb om et år. Samtidig forlyder det, at Norwich ikke har budt på topscoreren, som det ellers har været rygtet.

Brøndby har en varm topscorer i Mikael Uhre, som er åben for at forlade klubben denne vinter, da han længe har drømt om at komme til udlandet – og isærdeleshed engelsk fodbold.

Læs også: Medie: Dansk landsholdsspiller blev sat i forbindelse med muligt FCK-skifte – Nu kan han være på vej til Bundesliga-klub

For nyligt så de første Mikael Uhre-rygter dagens lys, da plbold.dk skrev, at Norwich havde været i Danmark for at forhandle om en kontrakt med angriberen – det lader dog til at være en and.

Den danske transferjournalist Søren Sorgenfri skriver i sin Transfer Talk hos NordicBet, at der ikke lægger nogle bud på Brøndby-topscoreren.

Samtidig undrer han sig over rygtet, da det ikke vil give mening for Brøndby at lade Mikael Uhre tale med Norwich, før klubberne er blevet enige om en transfersum.

Læs også: Er kæmpe FCK-talent på vej væk? Dortmund, Ajax, Leipzig og Juventus holder øje

Søren Sorgenfri beretter også, at priserne som 10 til 15 millioner kroner er skudt helt forbi. Brøndby vil ikke snakke om et salg, hvis der ikke bliver budt som minimum 20 millioner kroner.

Mikael Uhre har kontraktudløb i Brøndby om et år, og angriberen kan derfor allerede til sommer forhandle med interesserede klubber om en aftale, som kan træde i kraft fra 2023.

Brøndby betalte 3,5 millioner kroner for Mikael Uhre, da man hentede ham i SønderjyskE, så de blå/gule fra Vestegnen står til at mangedoble det beløb, hvis man sælger ham.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Det vilde Vestegnen: Da Brøndby stak til FCK med storslået tifo!

SE ALLE MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA 3F SUPERLIGAEN LIGE HER

SE ALLE DE BEDSTE DANSKE ONLINE CASINOER

Læs også: Drømmen lever for Christian Eriksen

Læs også: Brøndby-fans samler flere hundrede tusinder kroner ind til Red Barnet efter helt særlig auktion

OVERSIGT

Scroll to Top