Brian Priske: Stor ros til Brøndby

Brian Priske roser Brøndby.

Søndag aften sejrede FC Midtjylland hjemme på MCH Arena med 1-0 over Brøndby, men efter opgøret havde FC Midtjylland-træner Brian Priske stor ros tilovers for Brøndby.

– Det handlede om tre point, og det gjorde det specielt i dag (søndag, red.). Vi kan sagtens kigge på chancestatistikker, og at Brøndby helt sikkert havde et par stykker, som lå og scorede højt i den ende. Så stor ros til Brøndby, sagde Priske og tilføjede:

Læs også: Gift med søsteren: Iskold Mike Jensen dropper sin FCK-svoger

– Jeg synes, de har været gode i hele sæsonen og de er vanskelige at spille imod og har masser af kvalitet, ikke mindst oppe foran. Jeg tror, de har den mest scorende trio i ligaen, og det synes jeg, man skal huske at have noget respekt for og give dem den kredit, de fortjener.

– Men så synes jeg i sidste ende, at vi er glade for tre point og vi kigger på os selv og ved, at der er plads til forbedringer hist og pist, men overordnet kan jeg ikke sætte en finger på intensiteten og præstationen i en topkamp som det her.

Læs også: Jesper Lindstrøm afslører drukbøde i Brøndby

– Det altafgørende er, at vi har den fornødne kvalitet, der skal til. Vi har en stærk trup, som indeholder de kvaliteter, der skal til for at vinde et mesterskab. Vi holder fokus på det, vi skal hele vejen igennem, selv om vi har haft nogle udfordringer, og det er det, der i sidste ende gør mig allermest glad.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Cheftræner efter intenst topbrag: ‘Jeg håber, I giver Brøndby kredit’

Læs også: Galatasaray klar med millionerne: Forbereder bud på Superliga-stjerne

Læs også: Husker du Zornigers første startopstilling for Brøndby? Her er spillerne i dag

Læs også: FCK var enig med Ægidius: Derfor gik det pludselig i vasken

Læs også: Samlet pris på under fem mio. kr.: Her er alle Carsten V. Jensens Brøndby-signings

Læs også: Vilde salg på trapperne: Så mange millioner koster Brøndbys varmeste stjerner

OVERSIGT

Scroll to Top