Vilde salg på trapperne: Så mange millioner koster Brøndbys varmeste stjerner

The perfect guide to the casino

Vilde salg på trapperne: Så mange millioner koster Brøndbys varmeste stjerner

Carsten V. Jensen kan formentlig se mange millioner på Brøndby-kontoen, hvis han lader et par profiler skifte klub efter sæsonen.

Brøndbys strategi under Carsten V. Jensen er at købe billigt – eller gratis – og sælge et par år senere med millionfortjeneste.

Der er blevet hentet en række profiler på en fri transfer, mens der er hevet talenter op fra Masterclass.

CV’s største salg hedder Hany Mukhtar og skete kort efter tiltrædelsen i 2019, men til sommer kommer den transfer med stor sandsynlighed til at blive slået, for der er et par meget interessante salgsobjekter i den nuværende trup.

Læs også: Scorer højeste løn i Brøndby: Nu er CV klar til at købe ham ud af kontrakten

Men hvad koster Brøndby-profilerne?

Andreas Maxsø, 26 år, 23 millioner kroner:

Andreas Maxsø skrev for to år under på en fire-årig kontrakt, hvor der var en klar aftale om, at han i sommeren 2021 skulle skydes videre.

Brøndby-anføreren fik samtidig indskrevet en frikøbsklausul i sin aftale, som betyder, at han kan gå for 23 millioner kroner.

Jesper Lindstrøm, 20 år, 50-60 millioner kroner:

Offensivspilleren er Carsten V. Jensens helt store es på transfermarkedet, og da der i januar var rygter om et salg, krævede Brøndby 52 mio. kr.

Den pris hoppede ingen på i et stille januarvindue, men til sommer bliver der rift om talentet, som bare er fortsat med at præstere efter vinterpausen.

Prisen ligger formentlig på det samme som i januar – måske den får et lille nyk op, så han bliver Brøndbys dyreste salg siden Daniel Agger til Liverpool.

Læs også: Avis: Derfor spiller Michael Lumb ikke for Brøndby IF

Anis Slimane, 19 år, 20 millioner kroner:

Anis Slimane er en herre, som flere udenlandske klubber kigger på. Staturen er fristende, men han har stadig en del mangler i sit spil.

Da midtbanespilleren slog igennem i Brøndby, berettede B.T. om en pris på hele 37 millioner kroner, men med hans nuværende reserverolle, bliver det svært at takke nej til et beløb på 20 mio. kr.

Simon Hedlund, 27 år, 8 millioner kroner:

Simon Hedlund har flere gange været rygtet væk, men han er i fin form og inde i varmen pt. Et sommerskifte lurer dog alligevel.

Sidste sommer krævede Carsten V. Jensen voldsomme 15 millioner kroner for angriberen. Den pris synes næsten halveret og ligger nu på otte millioner kroner.

Han blev hentet af Ebbe Sand i Union Berlin for under to millioner kroner, så det kan blive en succesfuld historie, såfremt der ryger otte mio. kroner ind for ham.

Sigurd Rosted, 26 år, 14 millioner kroner:

Sigurd Rosted går under radaren i Brøndby, men den norske stopper har været en stor profil, og han har drømme om at slå igennem uden for Skandinavien igen.

Han har tidligere været i Gent og har et fint navn i Belgien. Han kom til for omkring to millioner kroner, men menes at koste 14 millioner kroner nu.

Brøndby håber og forventer dog ikke at sælge, da man formentlig mister Andreas Maxsø, mens der også er spørgsmålstegn ved Anthony Jung.

Mikael Uhre, 26 år, 15 millioner kroner:

Mikael Uhre er en svær størrelse, for der bliver skrevet meget lidt om den lynhurtige angriber, som banker målene ind for Brøndby.

Hvis han fortsætter sit målgennemsnit og fastholder sin placering som en af ligaens mest scorende spillere, vil der være interesse for ham.

Prisen? En fordobling af transfermarkts værdisættelse på 7,5 millioner kroner.

Måske synes du også om… Brøndby-overblik: De bliver – Og de smutter gratis

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: BIF´ers raseri kan høres på hele Vestegnen: Hvorfor helvede spiller de ikke to mod én?!

Læs også: Spansk medie: Chelsea vil lave Hazard-kup

Læs også: Tidligere FCK-angriber skifter klub igen: Fortsætter karrieren i Bulgarien

Se også: Frimann om Brøndby-handel: ‘Andre klubber har sovet i timen’

Se også: Dengang FCK-stjerne drak sig i hegnet op til forårspremiere – og Henrik Qvortrup var gæst i Onside

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top