The perfect guide to the casino

Brøndby-overblik: De bliver – Og de smutter gratis

Brøndby IF står foran en afgørende tid, hvor det er ved at være tid til at forlænge eller sige tak for denne gang. Footy.dk gennemgår situationen på Vestegnen.

Carsten V. Jensen skal frem med pengepungen og kuglepennen, hvis han vil forlænge med nogle af de spillere, der til sommer har kontraktudløb.

Læs også: Her er hans månedsløn: Dét tjener Lukas Lerager i FC København

Listen er nemlig en kende lang og meget profileret, for den tæller Marvin Schwäbe, Hjörtur Hermannsson, Anthony Jung, Lasse Vigen og reservekeeper Michael Tørnes.

Men hvem forlænger? Og hvem smutter på en fri transfer?

Det er fortsat tidligt at spå om, da Carsten V. Jensen har tendens til at trække kontraktforhandlinger helt til slut, hvilket blandt andet kom til syne i forbindelse med Kasper Fiskers afsked.

Alligevel bliver der herunder gjort et forsøg:

Michael Tørnes:
Brøndby forlængede hans kontrakt i 2020 uden han havde spillet en kamp for klubben. En lav løn og en rolle som backup og mentor for de unge keepere kan bane vejen for en forlængelse.
Sandsynlighed for at blive: 50%

Marvin Schwäbe:
Marvin Schwäbe drømmer om at vende hjem til Tyskland, og han står med to esser på hånden, når han kan forhandle en aftale på plads med interesserede klubber, uden der skal betales overgangssum. Brøndby regner med at Mads Hermansen og Jonathan Ægidius skal kæmpe om hans plads.
Sandsynlighed for at blive: 25%

Læs også: CV: Brøndby-køb var mit største røverkøb nogensinde

Hjörtur Hermannsson:
Farvel og tak. Den islandske landsholdsspiller søger spilletid, og der er angiveligt pæn interesse for ham. Alle parter er bedst tjent med en afsked til sommer.
Sandsynlighed for at blive: 10%

Anthony Jung:
Brøndby vil hjertens gerne forlænge, og den tyske forsvarsspiller er vendt på en tallerken. Han vil også gerne blive, idet hans kone er gravid og netop er flyttet til Danmark. CV har ydermere fremlagt ham en ‘god kontrakt’, som fodbolddirektøren selv formulerer det.
Sandsynlighed for at blive: 70%

Lasse Vigen Christensen:
Dialogen med midtbanespilleren Lasse Vigen er angiveligt gået i stå, og tidligere har der været forlydender om, at han skulle gå betragteligt ned i løn, hvis en forlængelse skulle ske. Afløseren kan være Christian Cappis, så Vigen står ikke med de bedste kort på hånden.
Sandsynlighed for at blive: 50%

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Modtog invitation til slåskamp efter sidste uges Guldbarometer – nu prøver KEP igen!

Læs også: Tidligere FCK-angriber skifter klub igen: Fortsætter karrieren i Bulgarien

Se også: Frimann om Brøndby-handel: ‘Andre klubber har sovet i timen’

Se også: Dengang FCK-stjerne drak sig i hegnet op til forårspremiere – og Henrik Qvortrup var gæst i Onside

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top