The perfect guide to the casino

Avis: Derfor spiller Michael Lumb ikke for Brøndby IF

Michael Lumb blev hentet ind som en direkte afløser for Blás Riveros til venstrebacken, men den rutinerede back er meget langt fra spilletid.

Michael Lumb blev hentet til Brøndby IF i begyndelsen af året, og Carsten V. Jensen pungede ud med omkring en million kroner for den rutinerede venstreback fra AC Horsens.

Samtidig udtalte Carsten V. Jensen, at Michael Lumb ville gå ind og bidrage fra dag ét:

– Michael vil med sin erfaring og spillemæssige niveau bidrage til truppen fra dag ét og øge konkurrencen om pladsen på venstre back-positionen.

Læs også: Her er hans månedsløn: Dét tjener Lukas Lerager i FC København

Sådan har det dog slet ikke været, og den tidligere AC Horsens-spiller har ikke fået sin officielle debut for Brøndby endnu – men hvorfor ikke?

Ekstra Bladet skriver, at Michael Lumbs form halter gevaldigt, og han har haft meget svært ved at tilpasse sig det nye træningsmiljø, der er i topklubben.

Læs også: CV: Brøndby-køb var mit største røverkøb nogensinde

Ydermere har Peter Bjur spillet sig gevaldigt op efter tilgangen af Michael Lumb, hvilket har gjort, at Niels Frederiksen ganske enkelt ikke har kunne sætte ham af.

Avisen vurderer dog, at Michael Lumb nok skal få chancen i løbet af foråret, men i øjeblikket er an meget langt fra permanent spilletid.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Der var vist et memo fra Brøndbys ledelse, som offensiv Michael Lumb ikke havde fået!

Han er dog med i truppen til dagens kamp mod Vejle B. I sidste weekend mod Lyngby BK sad han på tribunen med Rezan Corlu, som igen i denne weekend er vraget – læs mere om det her.

Læs også: Tidligere FCK-angriber skifter klub igen: Fortsætter karrieren i Bulgarien

Se også: Frimann om Brøndby-handel: ‘Andre klubber har sovet i timen’

Se også: Dengang FCK-stjerne drak sig i hegnet op til forårspremiere – og Henrik Qvortrup var gæst i Onside

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top