The perfect guide to the casino

Suzukis plan er Champions League med Brøndby

Yuito Suzuki har taget Superligaen med storm, og det har ikke gået ubemærket hen. Agenten Yusuke Akiyama afslører i et interview med Tipsbladet, at der er kæmpe interesse for den japanske angriber fra andre klubber.

Suzuki har imponeret stort siden skiftet til Brøndby i august 2023, og han har spillet en afgørende rolle i klubbens kamp om mesterskabet. Hans præstationer har tiltrukket sig henvendelser fra flere klubber, men Akiyama understreger, at det ikke er planen, at Suzuki skal skifte væk lige nu.

Brøndbys Champions League-ambitioner kan dog spille en rolle i Suzukis fremtid. “Hvis Brøndby bliver mester og skal spille Champions League, så ville det være en fantastisk oplevelse og erfaring for Yuito,” siger Akiyama.

Læs også: Brøndby nægtede at lade Suzuki forlade Danmark

Suzuki er glad i Brøndby, og han ønsker at spille på højst muligt niveau. Agenten afslører desuden, at Brøndby henvendte sig til Suzuki allerede i maj 2023, og at Suzukis kendskab til dansk fodbold var begrænset, da han skiftede til klubben.

Suzukis præstationer følges også tæt i Japan, men dansk fodbold er ikke en del af den japanske tv-pakke. “Folk ved godt, han klarer det godt i Brøndby, og han er en af profilerne på U22-landsholdet, så folk kender ham udemærket godt,” siger Akiyama.

Suzuki har haft en nem tilvænning til livet i Danmark, og han har allerede fået mange venner i København. “Han er allerede som en europæer,” afslutter Akiyama med et grin.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top